Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@02:36:23 GMT

فواید کندور با عسل چیست؟////دپوی عید

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۰۹۵۸۹

فواید کندور با عسل چیست؟////دپوی عید

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گیاه کندر با انجیر کندر، شیره گیاهی به همین نام است که مزه‌ای گس و تلخ دارد و درمانگران طب سنتی از قدیم آن را برای درمان بسیاری بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌دادند که به سه صورت خوراکی، موضعی و بخور مصرف می‌شده است.

از گیاه کندر بیشتر بدانید

خاستگاه کندر آفریقای جنوبی خصوصاً سومالی، عمان و یمن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کندر از درختی به نام Olibanum به دست می‌آید. شهرت درخت کندر، به خاطر این است که پس از بریدن تنه‌اش به قسمت‌های کوچک‌تر، شیره‌ی سفید شیر مانندی از آن خارج می‌شود که این قطرات با گذشت کمتر یا بیشتر از دو هفته پس از از دست دادن رطوبتش و خشک شدن (غلیظ شدن) تبدیل به یک صمغ نارنجی – قهوه‌ای می‌شود که با نام کندر (Frankincense) شناخته می‌شود؛ که نیمه‌ی اول نام آن (Frank) به معنی خالص و پاک و قسمت دوم آن به معنی دود کردن است.

برای گرفتن روغن کندر، باید قبل از سخت شدن کامل کندر اقدام کرد و بهتر است فرایند روغن کشی با حضور دی اکسید کربن انجام شود تا کلیه‌ی خواص آن حفظ شود. حدود ۵۰۰۰۰ هزار سال به عنوان بخور خوشبو استفاده می‌شده است و حتی امروزه در کلیسا‌ها و معابد به عنوان بخور (شبیه عود) در بسیاری از نقاط جهان استفاده می‌شود. کندر و روغن به دست آمده از آن خواص مفید سلامتی و پزشکی دارد و حتی در برخی مناطق به خاطر قدرت معجزه آسا و اسرارآمیز آن مورد توجه قرار گرفته است. محققان در بسیاری از تحقیقات به بررسی خواص کندر و روغن آن پرداخته‌اند که دامنه‌ی بسیار وسیع داشته و به نتایج قابل اهمیتی دست یافته‌اند.

گیاه کندر در درمان پوست خشک

افرادی که پوست خشک و زبر دارند، می‌توانند از این نسخه برای بهبود خشکی پوست خود بهره ببرند. این افراد کافی است ۲ نخود کندر را درون روغن بادام حرارت دهند تا زمانی که کندر درون روغن حل شود. پس از آن اجازه دهید که روغن سرد شود و از آن برای ماساژ پوست دست یا بدن تان استفاده کنید. این روغن تاثیر بسیار زیادی در بهبود خشکی پوست تان خواهد داشت.

درمان سرطان مثانه با گیاه کندر

نتایج تحقیقات دیگری که در سال ۲۰۰۹ انجام گرفت نشان می‌دهد عصاره صمغ کندر بدون تأثیرگذاری روی سلول‌های سالم، سلول‌های سرطانی در مثانه را از بین می‌برد. محققان انگلیسی دریافتند که چگونه استایل- ۱۱- کتو- بتا- بوزولیک (Acetyl-۱۱-keto-beta-boswellic acid) سرطان تخمدان را در حالت پیشرفته درمان می‌کند. این ماده ترکیبی است که در عصاره صمغ کندر یافت می‌شود. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، سرطان، علت عمده مرگ در جهان است.

درمان لوسمی با گیاه کندر

نتایج تحقیقات دیگر نیز نشان می‌دهد که عصاره صمغ کندر لوسمی حاد ملوئیدی را درمان می‌کند. لوسمی حاد ملوئیدی، نوعی سرطان است که روی مغز استخوان تأثیر می‌گذارد. این بیماری زمانی شروع می‌شود که گلبول‌های سفید به سلول‌های سرطانی تبدیل می‌شود. نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد عصاره صمغ کندر به‌طور موثری مرگ سلول‌های سرطانی را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد.

تسکین اعصاب و تپش قلب با گیاه کندر

درمانگران طب سنتی ایران معتقدند، ماساژ ستون فقرات با کمک روغن کنجدی که در آن کندر حل شده باشد برای تسکین اعصاب و آرام بخشی بیمار بسیار موثر است. برای تهیه این روغن کافی است به اندازه سرانگشت کندر را درون روغن کنجد انداخته و روغن را روی حرارت بگذارید تا کندر حل شود. پس از خنک شدن این روغن آن را روی ستون فقرات ماساژ دهید، علاوه بر تسکین اعصاب و ریلکسی، این ماساژ موجب بهبود تپش قلب و تسکین افرادی که دچار ریزش قلب شده اند می‌شود.

خواص گیاه کندر در طب سنتی

درمانگران طب سنتی برای درمان خواب‌آلودگی و بی‌حالی ناشی از تجمع بلغم در بدن، نسخه‌ای دارند که به کمک آن می‌توان بلغم زائد بدن را دفع کرد و به درمان بی‌خوابی و حتی بوی بد دهان پرداخت. برای تهیه این نسخه کافی است یک نخود کندر را با یک نخود مصطکی و یک فندق سقز ترکیب کرده و آن را بجوید. برای تهیه این مواد می‌توانید به داروخانه‌های گیاهی در سطح شهر مراجعه کرده و با تهیه این مواد و جویدن آن علاوه‌بر بی‌خوابی، بوی بد دهان خود را نیز درمان کنید. علاوه‌بر این همین نسخه می‌تواند ترکیب بسیار مناسبی برای افرادی باشد که به کمر درد یا درد مفاصل از قبیل درد زانو مبتلا هستند. مصرف این نسخه موجب کاهش و تسکین درد‌های مفصلی نیز می‌شود.

خواص درمانی کندر خوراکی

• تقویت حافظه

• تقویت معده و اعصاب

• ادرارآور

• مفید در درمان اسهال و استفراغ

• مفید در گرفتگی صدا و حنجره

• مفید برای بانوان باردار (زیبایی و هوش نوزاد)

• کاهش اختلالات قاعدگی: با توجه به طعم گس و تلخی که دارد، اما یکی از خواص درمانی بی‌نظیر این صمغ گیاهی کاهش و درمان خونریزی‌های شدیدی است که در دوران قاعدگی بار‌ها برای بانوان و دختران جوان اتفاق می‌افتد، برای این منظور کافی است مقداری از کندر خوراکی را هر روز مانند آدامس جویده و میل نمایید.

• نتایج تحقیقات سال ۲۰۱۰ نشان می‌دهد که ترکیب‌های فعال موجود در صمغ کندر، مانع بروز سرطان پروستات می‌شود. این ترکیب اسیدی که از درخت صمغ کندر گرفته می‌شود به‌طور موثری سلول‌های سرطانی پروستات را از بین می‌برد.

منبع: اکسان

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فواید کندر گیاه کندر طب سنتی سلول های سرطانی نشان می دهد گیاه کندر طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۰۹۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دمنوش‌هایی برای جلوگیری از ریزش مو

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اگر حس می کنید آنطور که باید از مواد مغذی برای سلامت موهایتان استفاده نمی کنید و مجاب به مصرف مولتی ویتامین ها شده اید اصلا نگران نباشید ! زیرا دراین قسمت به معرفی نوشیدنی هایی خواهیم پرداخت که به سادگی ریزش مو را درمان می کند. جالب است بدانید که چای های گیاهی خواص معجزه آسایی برای مو دارند، برای دانستن بهترین چای ها برای سلامت مو چند دقیقه ای وقت بگذارید و ادامه مطب را بخوانید.

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره خواص روغن آرگان اسطوخدوس:

اسطوخدوس نوعی گل خشک شده می باشد که اگر بصورت چای استفاده شود بوی آن عالی است ، خواص موجود در چای اسطوخدوس عبارت است از:کاهش التهاب ، تقویت سیستم ایمنی ، سم زدایی از بدن و بهبود کیفیت خواب.

همچنین اگر به عنوان شامپو برای شستشوی سر استفاده شود به تسکین پوست سر، مبارزه با عفونت ها و جلوگیری از ریزش مو کمک می کند.

گزنه:

یکی از علل اصلی ریزش مو کمبود مواد معدنی است. گزنه حاوی مقدار زیادی مواد معدنی ضروری، مانند آهن است و نوشیدن دمنوش آن می تواند کمبودهای این مواد معدنی را جبران کند و ریزش مو را تا حد زیادی کاهش دهد .همچنین گزنه مانند یک دیوروتیک در بدن عمل می کند و با تحریک ادرارآوری مواد سمی که وجودشان موجب می شود بدن نتواند به خوبی مواد مغذی را جذب کند، را دفع می کند. گزنه برای اکثر افراد امن است، اما قبل از مصرف آن باید با پزشک صحبت کنید زیرا ممکن است این گیاه با دارویی که مصرف می کنید تداخل داشته باشد.

روئیبوس ( چای قرمز):

منشا این گیاه از آفریقای جنوبی است و به دلیل سطح بالایی از پلی فنول های موجود در آن بسیار مشهور است. این چای برای درمان جراحات، رفع حساسیت ها و برای رشد مو مفید می باشد. نوشیدن چای قرمز نه تنها ریزش مو را کاهش می دهد بلکه با شوره سر نیز مبارزه خواهد کرد.

جوشانده ی چای:

جوشانده ی چای برای جلوگیری از ریزش مو به دلیل داشتن انواع تانن برای کنترل هر گونه عفونت روی پوست سر مؤثر است و رشد مو را تقویت می کند. برای تهیه جوشانده چای سه قاشق چای را در یک فنجان آب جوش بجوشانید تا یک چای غلیظ دم بیاید. تفاله را جدا کنید و یک لیموترش تازه در چای بچکانید و آن را هم بزنید و موهای تمیز و شسته شده خود را با این چای غلیظ لیمویی شسته و آب بکشید.

مریم گلی:

مریم گلی گیاهی است که در مناطق مدیترانه رشد می کند. یکی از ویتامین های اصلی دراین گیاه ویتامین کا می باشد که به تقویت استخوان ها و قلب کمک می کند. مریم گلی همچنین حاوی عنصر مس و آهن می باشد که برای مبارزه با کم خونی لازم است. مریم گلی همچنین یک گزینه گیاهی برای شستشوی موی سر نیز محسوب می شود زیرا عنصر مس آن به جلوگیری از ریزش مو کمک خواهد کرد. همچنین از آنجا که خواص موجود در مریم گلی به عنوان قابض عمل می کند میتواند اگزما و درماتیت را درمان کند.

مریم گلی را می توان هم به صورت موضعی و هم به صورت نوشیدن دمنوش آن برای تقویت مو استفاده کرد. برای استفاده موضعی از مریم گلی، ۳۰ گرم برگ مریم گلی در یک لیتر آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید۳۰ تا ۴۵ دقیقه خیس بخورد و یا دم بکشد. سپس با آن مو را شستشو دهید.

برای آماده کردن دمنوش مریم گلی، در یک فنجان آب جوش یک قاشق غذاخوری برگ خشک شده ی گیاه مریم گلی می ریزیم و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه بماند تا دم بکشد و سپس آن را با کمی عسل شیرین کرده و نوش جان می کنیم.

بابونه:

به گفته بسیاری از محققان شستشوی موی سر با دم نوش های بابونه باعث کند شدن روند ریزش مو خواهد شد. مقداری آب بجوشانید و گل ها را به ان اضافه کنید، اجازه دهید تا دم بکشد و از صافی رد کنید و آن را به پوست سر و موهایتان اعمال نمایید و نیازی به شستشو نخواهد بود. این محلول را به راحتی برای کودکان و افراد دارای پوست حساس استفاده کنید.

گل یاس:

گل یاس از قاره آسیا نشات گرفته است. با تهیه چای آن رایحه ای خوشبو از این گیاه را استشمام خواهید کرد. اگر بیماری قلبی یا دیابت دارید خواص موجود دراین گیاه به درمان آن کمک می کند. این گیاه حاوی آنتی اکسیدان است و خاصیت ضدالتهابی دارد که باعث افزایش انرژی نیز خواهد شد و استرس را کاهش می دهد. از آنجا که به این چای، چای سبز نیز افزوده می شود کافئین موجود در چای سبز به رشد مو کمک می کند. گل یاس همچنین ضمن حفظ رطوبت سر عفونت های پوست سر را نیز درمان می کند.

رزماری:

رزماری گیاهی است که از دریای مدیترانه سرچشمه می گیرد. این ماده حاوی آهن ، کلسیم ،ویتامین ب ۶ و همچنین آنتی اکسیدان های قوی است. نوشیدن چای رزماری به محافظت از مغز، هضم غذا ، بهبود حافظه و تمرکز کمک خواهد کرد. این چای رزماری همچنین یک شامپوی عالی برای شستشوی سر به حساب میاید زیرا باعث افزایش گردش خون در پوست سر می شود. خون نیز حاوی مواد مغذی مورد نیاز فولیکول های مو می باشد و برای رشد آن عالی است. مصرف روزانه یک فنجان دمنوش رزماری برای رشد مجدد موها پس از شیمی درمانی کمک می کند. مصرف رزماری برای خانم های باردار مضر است و مصرف مقادیر زیاد رزماری ممکن است قاعدگی را تحریک کند.

جینکوبیلوبا:

این درخت از چین نشات گرفته است. برگ های آن بادبزنی شکل است و به تحریک گردش خون، به خصوص در مغز و سیستم عصبی کمک می کند. این گیاه همچنین با تقویت گردش خون باعث کاهش تنش عصبی و ریزش موی ناشی از استرس خواهد شد و باعث تقویت موهای ضعیف خواهد شد.

زنجبیل:

مقداری آب را بجوشانید و چند تکه از برش های زنجبیل تازه را به آن اضافه کنید سپس آن را بصورت چای بنوشید. زنجبیل تسکین دهنده علائم سرماخوردگی و آنفولانزا است. استفاده از چای زنجبیل به عنوان شستشو دهنده موی سر باعث می شود موها براق و محکم تر شوند و همچنین پوسته های سر از بین بروند.

نعناع:

چای نعناع به دلیل وجود منتول خاصیت خنک کنندگی دارد که برای درمان گلودرد و مبارزه با بوی بد دهان بسیار مفید است. چای نعناع همچنین هضم غذا و سردردهای میگرنی را تسکین می دهد و حتی با عفونت های باکتریایی و قارچی ( شوره سر) مبارزه خواهد کرد. چای نعناع را به عنوان شامپویی برای شستشوی سر امتحان کنید زیرا منتول موجود در آن باعث می شود پوست سر خنک شود، ریشه و ساقه مو تقویت شود پس در نتیجه رشد آن را بیشتر خواهد کرد.

دمنوش سبوس برنج:

سبوس منبع سرشار از ویتامین های گروه B است و به همین علت در متابولیک سیستم اعصاب، سلول های خونی و عضلات تاثیر فراوان دارد. برای تقویت موها مقداری از سبوس را داخل آب بجوشانید، سپس سبوس داخل آن را جدا کنید و دور بریزید. این جوشانده را می توانید درون غذاهای آبکی مانند سوپ بریزید و یا به صورت چای مصرف کنید. دمنوش سبوس برنج از سفید شدن مو جلوگیری می کند. برای این منظور در کمی آب نیم سیر سبوس و لیمو عمانی را بجوشانید، صاف کنید و پس از دم کردن میل کنید.

طرز تهیه شستشو دهنده گیاهی

۱-در قوری به اندازه ای که موهای سرتان را خیس کند اب بریزید، سپس آن را بجوشانید.

۲-سه تا چهار عدد از چای کیسه ای مورد نظر خود را درون قوری بیندازید و ۳۰دقیقه صبر کنید تا با شعله کم عصاره چای خارج شود ( چای به اصطلاح دم بکشد.).

۳-سپس اجازه دهید تا چای خنک شود و به دمای اتاق برسد.

۴-آن رامانند شامپو به تمام قسمت های مو بریزید و ۱۵-۲۰ دقیقه صبر کنید تا مزایای آن حاصل شود.

۵-در آخر موهایتان را بصورت معمولی خشک کنید.

• توجه داشته باشید که این شامپو مخلوطی از چای و آب می باشد و احتیاج به شستشو ندارد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229977 برچسب‌ها طب سنتی

دیگر خبرها

  • دمنوش‌هایی برای جلوگیری از ریزش مو
  • آموزش کاشت گیاه کلزا در طزنج
  • فواید شگفت انگیز خوردن عسل قبل از خواب
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • فواید فوق‌العاده این ویتامین‌ها را بدانید
  • فواید نوشیدن چای که باورتان نمی‌شود
  • کشف دومین منزل دپوی زباله در بجنورد + فیلم
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن