Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-09@04:20:09 GMT

لزوم توجه به مدیریت کاشت کاج

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۱۷۹۸۱

لزوم توجه به مدیریت کاشت کاج

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، پیش بینی های زیادی در مورد تأثیر تغییرات آب و هوا بر اکوسیستم های طبیعی و مدیریت شده وجود دارد. این پیش بینی ها از تأثیر منفی روی رشد گیاهان به دلیل افزایش دما و بروز بلایای طبیعی تا تأثیر رشد مثبت ناشی از افزایش دی اکسید کربن در جو متغیر است.

شاید تنها چیزی که همه در مورد آن با هم توافق دارند این است که تغییر در این موارد به دلیل تغییرات آب وهوایی اجتناب ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاج کندر (Pinus taeda) رایج ترین گونه درختی است که به صورت کاشت و کنترل شده در جنوب شرقی ایالات متحده غرس می شود. اگرچه این منطقه فقط 2 تا 5 درصد از پوشش جهانی جنگل را تشکیل می دهد؛ اما 12 تا 15 درصد از محصولات جهانی چوب را تولید می کند.

بخش جنگلداری به طور مداوم به دنبال فرصت هایی است تا اطمینان حاصل شود که عملکرد جنگلها پایدار و سودآور است. این یعنی در مورد چگونگی تحولات جنگلداری در مواجهه با تغییرات آب و هوایی باید فکر کرد.

دانشمندان اعلام کردند که یکی از راه های ابتکاری برای به حداکثر رساندن مدیریت مزارع کاج، معرفی چیزی است که آن را یک سیستم کشت مخلوط می نامند. کشت مخلوط کشت دو یا بیش از دو محصول زراعی در مجاورت یکدیگر است. رایج‌ترین هدف از کشت مخلوط بازدهی بیشتر دو محصول در مجاورت یکدیگر است که در کشت به‌صورت جداگانه نتوان آن به آن بازدهی محصول دست‌یافت. مانند کشت برخی گیاهان همراه گیاهان خانواده بقولات به منظور استفاده نیتروژن تثبیت‌شده توسط گیاهان این خانواده.

تیمی از ایالت کارولینای شمالی به بررسی امکان کشت شاهدانه صنعتی در مزارع کاج می پردازند.

در سال 2014، لایحه مزرعه ایالات متحده آمریکا اجازه می دهد گیاه شاهدانه صنعتی برای تحقیقات علمی با داشتن مجوز در کارولینای شمالی پرورش یابد. محدودیت های اضافی در سال 2018 برداشته شد، اگرچه هنوز مقررات سختگیرانه ای در مورد محصولات زراعی این گیاه وجود دارد.

محققان اظهار کردند که ارزیابی امکان رشد دادن کنف در مزارع کاج در جنوب شرقی می تواند راهی برای گرفتن دی اسید کربن اضافی پیش بینی شده از تغییرات اقلیم برای ما باز کند. همچنین می تواند استفاده مؤثرتر و کارآمد از زمینها باشد و حاشیه سود را برای بخش جنگلداری بهبود بخشد.

یک مطالعه گلخانه ای و به دنبال آن مطالعه میدانی امکان استفاده از گیاه شاهدانه صنعتی در مزارع کاج کندر را بررسی می کند تا مشخص شود آیا شاهدانه صنعتی می تواند در همان خاک کاج کندر رشد کند یا خیر.

انتهای پیام/

178 / 178 کاشت کاج کاج شاهدانه کاج کندر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کاشت کاج کاج شاهدانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۷۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام ظهر روز چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با رویکرد فصل گرما و اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع و طرح راه‌اندازی قرارگاه سلام (رسا)، جنگل‌های استان را یکی از مفاخر و سرمایه‌های ارزشمند استان دانست و گفت: فرمانداران برای مقابله با حریق برنامه‌ریزی مدون کنند و ظرفیت‌های شهرستان را به کار بگیرند.

وی با اشاره به دستورالعمل وزارت کشور جهت پیشگیری از حریق، تاکید کرد: مصوبات ستاد پیشگیری از حریق برای تمام دستگاه‌های عضو لازم الاجراست و در مواقع بحرانی همه ظرفیت دستگاه‌های اجرایی به تشخیص ستاد مدیریت بحران کشور باید بدون سهل انگاری پای کار بیایند.

هژبری افزود: شهرداران و دهیاران مکلف هستند با تمام ظرفیت‌های ماشین‌آلات و نیروهای مردمی پابه‌پای ستاد مدیریت بحران حافظ سرمایه ارزشمند طبیعت استان باشند و طبق ابلاغ هیات وزیران سازمان‌های آتش نشانی باید بر اساس محدوده جغرافیایی و به تشخیص ستاد مدیریت بحران در اطفای حریق شرکت کنند.

معاون عمرانی استاندار ایلام عشایر را یکی از حافظان اصلی طبیعت و عوامل پیشگیری از حریق دانست و گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان جهت تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها و هیزم خشک در پای درختان می‌شود که امور عشایری با فرهنگ سازی و آگاه‌سازی جلوی این کار را بگیرد.

وی حضور ناوگان هوایی برای دسترسی به نقاط صعب العبور در مواقع حریق را بسیار ضروری دانست و گفت: حضور نیروهای مسلح که همواره و در همه بحران‌ها در خدمت مردم بوده‌اند با توجه به ظرفیت خوب نیروی انسانی، تجهیزات و مدیریت در اطفای حریق بسیار موثر خواهد بود.

هژبری تاکید کرد: منابع طبیعی به طور مستمر وضعیت جوی، وزش باد، وضعیت حرارت و… را پایش کند و با استفاده از سامانه‌های هشداردهنده و تحلیل وضعیت عرصه‌ها، پیش بینی وقوع حریق در نقاط بحرانی را در دستور کار قرار دهد.

معاون عمرانی استاندار ایلام ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه فرهنگ سازی، خاطرنشان کرد: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی از مهم‌ترین موضوعات کلیدی در پیشگیری و اطفای حریق بوده و لازم است جلسات انگیزشی و توجیهی با گروههای مردمی و گروههای جهادی برگزار شود و بانک اطلاعاتی آنها تهیه و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار بگیرد.

هژبری از رسانه‌های استان خواست پای کار فرهنگسازی برای کاهش ایجاد آتش‌های غیرضروری در دامان طبیعت باشند و گفت: کمیته‌ای با حضور رسانه‌ها، صدا و سیما و روابط عمومی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان جهت تولید محتوا در حوزه فرهنگ سازی حفاظت از عرصه‌های طبیعی و حضور مسئولانه در دامان طبیعت تشکیل بشود.

کد خبر 6100382

دیگر خبرها

  • آماده باش دستگاه‌ های عضو ستاد مدیریت بحران فومن
  • لزوم توجه ویژه به توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق محروم کرج
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید بارشی در سیستان و بلوچستان
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • کاشت بیش از ۶۵۰ اصله نهال در ورودی شهر بوشهر
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد