Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن شاه‌محمدی، البرز پژوه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: کندر به نام‌های دیگری مانند کن دور و کهن دور هم خوانده می‌شود به این دلیل به آن کهن دور می گویند که دارای اشیای قدیمی است و دلیل این که به آن کن دور می گویند این است که به امامزاده داوود راه دارد

او افزود: در زمانی نه چندان دور زنان روستا در منزل به قالی‌بافی مشغول بودند اما امروزه به دلیل گرانی پشم قالی بافی دیگر رونق ندارد و در حال حاضر ۳ الی ۴ دار قالی در روستا وجود دارد که دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد

شاه‌محمدی گفت: کندر دارای جاذبه‌های گردشگری زیادی است که از جمله آن می توان به چشمه آب معدنی اشاره کرد که دارای نام خاصی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در دل کوه‌های روستا حفره‌هایی به چشم می‌خورد که شکل منظمی دارند به همین دلیل می‌توان گفت ساخت دست بشر است که به منظور استفاده خاصی ساخته شده‌اند به طور مثال در دل یکی از کوه‌ها حفره‌ای وجود دارد که به طور حتم به منظور تیراندازی به دشمنان مورد استفاده قرار می گرفته است که به آن اشکفت گفته می‌شود.

این البرزپژوه گفت: خانه های قدیمی روستا همچنان بافت خشتی و گلی خود را حفظ کرده‌اند اما برخی خانه‌ها بازسازی شده‌اند و شکل اولیه خود را از دست داده‌اند از جاذبه‌های تاریخی و باستانی دیگر این روستا می توان از امام زاده عبدالله(ع)، امامزاده طاهر(ع)، تپه های باستانی و قبرستان قدیمی کندر نام برد.

انتهای پیام/د.خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: البرز شناسی آثار باستانی آثار تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۹۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی

احمد فعله گری گفت:  در حال حاضر ۶۳۰ هزار و ۲۹۲ مشترک گاز در بخش‌های مسکونی، تجاری و صنعتی در استان وجود دارد که در سال گذشته، ۳ میلیارد و ۶۹۶ میلیون متر مکعب در استان گاز مصرف کردند.

مدیر عامل شرکت گاز کردستانبا اشاره به نصب بیش از ۳۰۰ هزار و ۱۳ علمک در استان، افزود: که از این تعداد ۱۵۸ هزار و ۶۹۶ مورد در شهر‌ها، ۱۳۹ هزار و ۸۰۴ مورد در روستا‌ها و هزار و ۵۱۳ علمک برای واحد‌های تولیدی و صنعتی نصب شده است. 

وی گفت: در سال گذشته یکی از اهداف استراتژیک نصب ۵ هزار عملک بود که شرکت گاز استان کردستان با نصب ۷ هزار و ۷۷۶ علمک  پیشرفت ۱۵۶ درصدی همراه بود.

فعله گری با بیان اینکه میزان شبکه گذاری در این استان ۱۳ هزار و ۲۶۴ کیلومتر می‌باشد که بیشتر شبکه گذاری‌ها در روستا‌های استان اجراء شده است، ادامه داد: در بخش ظرفیت سازی برای صنایع که هدف ۱۰ هزار متر مکعب در ساعت بوده، با ظرفیت سازی ۲۵ هزار و ۲۱۶ متر مکعب در ساعت، پیشرفت ۲۵۲ درصدی به ثبت رسید.

وی با بیان اینکه در راستای تحقق بخشیدن به شعار سال، گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی در استان در دستور کار قرار گرفته است، گفت: با توجه به معین بودن استان کردستان در هرمزگان، با تمام توان و قدرت در نظر دارد ۲ شهر فارغان و احمدی سرگز، ۱۰۰ روستا و ۶۵ واحد تولیدی و صنعتی در هرمزگان را به شبکه سراسری وصل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • پرونده روستای اصفهک برای ثبت جهانی ارسال شد
  • ماجرای یک حکم تاریخی به نفع زنان!
  • بارش برف در روستای تاریخی و توریستی کندوان
  • عکس/ تخریب بافت تاریخی روستای شیلاندر
  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • گشت و گذار در سرزمین انبه‌های ترش | یخچال کله قندی ۲۷۰ساله در حوالی پایتخت
  • ماشین بنز لهجه کنی‌ها را تغییر داد! |ماجرای کدخدای پونک و ماشین‌هایش
  • آب‌شرب شهرک سوخته امامزاده ابراهیم شفت پایدار شد
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی