Web Analytics Made Easy - Statcounter

نبود درمانگاه شبانه روزی باعث گلایمندی شهروندان کندری شده زیرا برای رسیدن به بیمارستان مجهز بعد از ساعت اداری باید مسافت 15 کیلومتری تا مرکز شهرستان را طی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ وجود زیرساخت های فنی و تخصصی در کنار توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی با توجه به پیشرفت های بخش پزشکی، امری غیرقابل انکار است و آنچه نقش بهداشت و به ویژه درمان را در جامعه پررنگ تر از هرزمانی کرده، لزوم افزایش شاخص های امید به زندگی و کاهش مشکلات بهداشتی برای افزایش جمعیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر کندر به عنوان مرکز بخش ششطراز از توابع شهرستان خلیل آباد در فاصله 15 کیلومتری مرکز شهرستان قرار دارد که اکثر مردم این شهر باغدار و کشاورز هستند و حدود 7 هزار نفر جمعیت دارد.

یکی از مشکلات اساسی که گلایه مردم این شهر را در پی داشته شبانه روزی نبودن مرکز درمانی کندر است و مردم این شهر برای برخوردار شدن از خدمات درمانی در ساعات غیر اداری باید مسافت 15 تا 30 کیلومتری تا شهر خلیل آباد یا شهرستان های کاشمر و بردسکن را طی کنند.

برخوردار شدن از درمانگاه شبانه‌روزی یکی از مطالبات به حق مردم شهر کندر است زیرا صِرف برخورداری از خدمات درمانگاه برای ساعاتی مقرر اقدامی حیاتی و پایه‌ای صورت نمی‌گیرد چون در برخی از موارد بیماری در پاسی از شب به وقوع می‌پیوندد که مطمئناً نبود مرکز درمانی شبانه روزی مریضی  را تشدید خواهد کرد.

نقش پیشگیرانه و نجات‌بخش بیماران توسط درمانگاه‌ها حائز اهمیت است اما سئوال اصلی اینجاست که اگر مراکز درمانی در شهر کندر شبانه روزی نباشد چه مشکلاتی روی خواهد داد؟ و یا به بهانه عدم تطابق قوانین، نداشتن نیروی انسانی کافی و اعتبارات ناکافی خدمات خود را تنها به ساعاتی از روز اختصاص دهند، چه کسی مسئول اتفاقات غیرقابل جبرانی است که در نتیجه این نقصان روی خواهد داد؟

 

مردم کندر برای درمان به کاشمر و خلیل آباد طی مسیر می کنند

یکی از شهروندان شهر کندر در گفتگو با خبرنگار یار خراسانی، اظهار داشت: درمانگاه شهر کندر پزشک عمومی ندارد و با 10 یا 15 هزار جمعیت منطقه کندر و روستاهای اطراف این درمانگاه هیچ فردی برای پاسخگویی در شیفت بعدازظهر ندارد.

وی با بیان اینکه افرادی که بعد از ساعت کاری ادارات نیاز به درمان داشته باشد باید به فاصله  15 یا 30 کیلومتری تا شهر خلیل آباد و کاشمر را طی کنند، خاطرنشان کرد: پزشک عمومی ثابتی در شهر کندر وجود ندارد و مردم در مسیر کاشمر و خلیل آباد برای درمان هستند.

 

مرکز درمانی کندر بعد از ساعت اداری دیگر پزشک عمومی ندارد

یکی دیگر از شهروندان کندر در این خصوص تصریح کرد: یکی از نقاط ضعف مرکز درمانی کندر این است که بعد از ساعت اداری پزشک عمومی ندارد و حتی شبانه روزی هم نیست در صورتی که این مرکز توسط خیرین ساخته شده است.

وی همچنین اذعان کرد: شهر کندر با اروژانس فاصله زیادی دارد و هر زمان که به اورژانس نیاز باشد مطمئناً 30 تا 40 دقیقه طول می کشد که آمبولانس به شهر کندر برسد.

 

یکی از بزرگترین معضلات شهر کندر، شبانه روزی نبودن درمانگاه این شهر است

ناصری، عضو شورای شهر کندر در گفتگو با خبرنگار یار خراسانی، با اشاره به اینکه نبود پزشک عمومی تمام وقت و درمانگاه شبانه روزی بزرگترین معضل شهر کندر است، عنوان کرد: درمانگاه شهر کندر در ساعت 14 تعطیل می شود و مردم این شهر باید تا ساعت 7 صبح فردا منتظر باز شدن درب این درمانگاه باشند.

وی با بیان اینکه یکی از بزرگترین معضلات شهر کندر، شبانه روزی نبودن درمانگاه این شهر است، تشریح کرد: این مسئله وقتی معضل می شود که بدانیم جاده ارتباطی بین کندر و خلیل آباد از وضعیت مناسبی برخوردار نیست و مردم برای تزریق یک آمپول باید مسافت چند ده کیلومتری را تا شهرهای همجوار را طی کنند.

عضو شورای شهر کندر با تاکید بر اینکه خیرین شهر کندر چند سال هزینه بسیاری از مراسمات خود را کاهش دادند تا بتوانند بخشی از آن را به بهداشت اختصاص دادند ولی متاسفانه بروز مشکلاتی نظیر درمانگاه، باعث شده دیگر خیرین رغبتی به کمک به این بخش نداشته باشند.

 

جمعیت و فاصله با مرکز بیمارستانی مولفه های شبانه روزی شدن درمانگاه است

محمدحسن درخشان دوغایی، مدیر توسعه  شبکه و ارتقا سلامت مرکز بهداشت استان خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار یار خراسانی، اظهار داشت: مرکز درمانی کندر اخیراً از منطقه روستایی به شهری ارتقاء پیدا کرده است و 7 هزار نفر جمعیت دارد.

وی با بیان اینکه کندر در فاصله 12 کیلومتری شهر خلیل آباد قرار دارد ، خاطرنشان کرد: بر اساس ضوابط طرح های گسترش شبکه های بهداشتی درمانی کشور مراکز شبانه روزی بر اساس دو مولفه مهم جمعیت و فاصله تا مرکز درمانی یا بیمارستانی تقسیم بندی می شوند.

مدیر توسعه  شبکه و ارتقا سلامت مرکز بهداشت استان خراسان رضوی با تاکید بر اینکه بر اساس قوانین باید بالای 12 هزار نفر جمعیت و بالای 30 کیلومتر فاصله تا مرکز درمانی یا بیمارستانی باشند، تصریح کرد: با توجه به اینکه مرکز کندر 7 هزار نفر جمعیت دارد در حال حاضر 2 پزشک خانواده در این مرکز درمانی فعال هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: درمانگاه شبانه روزی هزار نفر جمعیت مردم این شهر بعد از ساعت پزشک عمومی طی کنند خلیل آباد شهر کندر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۵۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رادمهر عصر دوشنبه در ویژه برنامه آئین گرامیداشت مقام معلم گفت: ارج نهادن به مقام معلم تجلیل از همه ارزش‌ها به شمار می‌آید چرا که معلم در رشد و توفیق جامعه نقشی بی‌بدیل دارد.

وی با اشاره به آیات نخست سوره قلم ادامه داد: سوگند خداوند سبحان به ابزار تعلیم و تعلم معلم نشان دهنده جایگاهی است که این مقام در بارگاه الهی دارد از این رو ما نیز وظیفه داریم قدردان این وجود مبارک باشیم‌.

رادمهر معلمان را جزو عوامل اصلی افزایش آهنگ رشد، توسعه و پیشرفت در جامعه معرفی کرد و ادامه داد: تضمین آینده کشور در گرو توجه به معلمان است چرا که تربیت نسل‌های آینده متأثر از تلاش‌های قشر فرهنگیان است.

معاون استاندار هرمزگان با اشاره به قرابت مأموریت معلمان با انبیا و اولیای الهی گفت: تمام توان خود را در شورای آموزش و پرورش به کار خواهیم گرفت تا مشکلات فرهنگیان شهرستان به حداقل برسد و شرایط مطلوبی برای رشد شاخص‌ها در حوزه آموزش و پرورش ایجاد شود.

رادمهر توسعه زیرساخت‌های رفاهی را امری مهم در کیفیت بخشی به فرآیند آموزش شهرستان دانست و خاطرنشان‌کرد: اینکه فرهنگیان در شهرستان میناب دارای درمانگاهی اختصاصی باشند خواسته‌ای به جا و حق این قشر تلاش‌گر است.

وی افزود: این خواسته ما از مدیرکل آموزش و پرورش استان است که آموزش و پرورش شهرستان میناب و منطقه سندرک را به صورت ویژه ببینند چرا که در حق فرهنگیان این شهرستان کوتاهی شده است از این رو درخواست داریم مقدمات احداث درمانگاه فرهنگیان در میناب فراهم شود.

فرماندار ویژه میناب با بیان اینکه دور دوم سفر رئیس جمهور به استان هرمزگان اعتباراتی بالغ بر ۳۷۵ میلیارد تومان برای آموزش و پرورش شهرستان میناب به تصویب رسید، خاطرنشان‌کرد: پیگیری‌های مستمر برای تحقق این اعتبارات از جمله انتظاراتی است که از آموزش و پرورش استان داریم و در این راه همراهی کامل خواهیم داشت.

کد خبر 6098508

دیگر خبرها

  • تلاش شبانه روزی برای تقویت سلامت انتخابات در کرمانشاه
  • وضعیت ناگوار یک بازار تاریخی در نصف‌جهان/از ویراژ شبانه‌روزی موتورسیکلت‌ها تا سدمعبرهای مغازه‌داران
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • بودجه هلال احمر متناسب با ماموریت‌های محوله نیست
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • ۵۷ عنوان برنامه امدادی درمانی و بشردوستانه در فارس برگزار می‌شود
  • نخستین مرکز شیمی‌درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • اولین مرکز شیمی درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید